STRELSKO DRUŠTVO PANTER

Člane strelskega društva Panter in ostale obiskovalce internetne strani vabimo da se po tej uvodni predstavitvi, razgledate po spletni strani in podrobneje seznanite z dejavnostjo strelskega društva Panter.


Odprtost je osnovno vodilo društva, zato v primeru kakršnihkoli vprašanj, možnih sodelovanj, novih idej in rešitev, ne odlašajte z uporabo enega od kontaktov.


Društvo je mlado, ustanovljeno je bilo 25. 3. 2011, vendar so ambiciozni načrti in velika želja po napredku in udejstvovanju predvsem na področju strelske dejavnosti naša gonilna sila. Preko internetne strani si lahko ogledate statut strelskega društva Panter, disciplinski pravilnik in pravilnik o častnih članih in nagradah, ki so temelj za naše delovanje.


V kolikor se želite strelsko udejstvovati, bodisi z zračnim ali pravim orožjem, potem je naše društvo tisto pravo mesto. Ponujamo pester program z različnimi načini streljanja z različnim orožjem. Tistim zainteresiranim in najuspešnejšim pa nudimo podporo pri njihovem udejstvovanju na različnih nivojih tekmovanja. 


Društvo ima prostore na Jesenicah, v zgradbi podjetja Belit d.o.o na Zg. Plavžu 13. Z omenjenim podjetjem ima društvo sklenjeno pogodbo o najemu prostorov za izvajanje svojih dejavnosti.


Pogoji za izvajanje dejavnosti so zares vrhunski in nudi vrhunske pogoje za izvedbo strelske dejavnosti društva. Prostor ponuja pet strelskih mest z avtomatiziranimi tarčami in možno uporabo "pop up" tarč, kar omogoča tako precizno streljanje, kot tudi možnost dinamičnega oz. akcijskega streljanja. Ob tem je možna uporaba dodatnih svetlobnih in zatemnitvenih efektov, kar ponuja možnost streljanja ob zmanjšani vidljivosti.

Vsak mesec se v okviru društva izvedeta dve tekmovanji in sicer v preciznem in pa dinamičnem streljanju (URNIK). Na tekmovanje so vabljeni  vsi člani društva. Ob zaključku leta bo proglašen zmagovalec (na podlagi seštevka šestih najboljših rezultatov) v obeh disciplinah in podeljene praktične nagrade.

Poleg tega svojim članom nudimo tudi možnosti udejstvovanja na področju airsofta, "force on force" streljanja in potapljanja. 


Upravni odbor sestavljajo:

Kontaktna št.
1.  PREDSEDNIK Boštjan ARH 041 323 646
2. PODPREDSEDNIK Boštjan ROBIČ 031 720 671
3. TAJNIK Gorazd KOSMAČ 041 705 200

Za vsa vprašanja in informacije pa smo vam na voljo tudi preko elektronskega naslova: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.   ali po fax-u 04 583 57 48.

Priloge:

 
2011© Število ogledov strani: 89965